Preparatius Cercavila del Most

Preparatius Cercavila del Most!

La Colla de Capgrossos de Martorell el dissabte dia 15 de setembre, va participar a l’acte: Catalunya llegeix Francesc Pujols, que es va fer a la Plaça Reial de Barcelona.

most

L’acte consistí en la lectura de textos de Francesc Pujols, amb personatges coneguts del món de la cultura catalana: Anna Aguiló, Francesc Cabana, Francesc Canosa, Montserrat Carulla, Roc Casagran, Muriel Casals, Oriol Izquierdo, Roger Mas, Fèlix Pons, Lluís Soler, Isona Pasola …

Després d’aquesta sortida, de la qual podeu veure la fotografia que el Francesc Pujols capgròs es va fer amb en Roger Mas, està previst començar els preparatius de la Cercavila del Most.

Ens trobarem el diumenge, 30 de setembre a les 12 h del migdia al pati del Progrés.Després vermut a preu econòmic pels qui vulgueu. Aniria molt bé confirmar l’assistència.

A banda de l’assaig, també caldria saber quines famílies podran venir a participar a la cercavila del most del dia 6 d’octubre.

Aquest any quan s’acabi la cercavila, com a cada sortida que hem fet, es pot reservar un tiquet que dóna dret a un entrepà i beguda per persona (OPCIÓ A).

O bé, hi ha la possibilitat, de participar a un sopar d’entitats del cercavila que s’ha organitzat a un mòdic preu (opció B).

Posats a demanar, també és important saber qui s’apunta a l’opció A, i qui a l’opció B.

Fins aviat.

Capgrossos de Martorell
capgrossos@amartorell.com